marți, 6 noiembrie 2012

Din nou.

Sunt zile în care te bucuri de fericirea altora, zile în care le trăiești fiecare poveste prin prisma fotografiilor, a zâmbetelor sau a lacrimilor lor.

Sunt zile în care te trezești deja obosit, dorindu-ți să mai stai puțin, doar puțin, în pat ca să continui visul care te-a  încălzit o noapte întreagă.

Sunt zile în care nu vrei decât să fumezi o tigară, în liniște, uitându-te la un asfințit pe care l-ai mai văzut doar în poze în ultima vreme.

Sunt zile în care ai vrea să click-uiești instant cu cineva, oricine, care să îți mai domolească dorul de cei care nu mai sunt prin preajma ta.

Sunt zile în care ai vrea să nu fie nevoie să mai adaugi încă o persoană pe lista de ”mi-e dor” doar ca să fii tu fericit.

Sunt zile în care-ai vrea să dai timpul înapoi, iar toți cei de care ți-e sau de care o să ți se facă dor să mai fie la un bip distanță.

Sunt zile în care nu vrei decât să bei o cafea cu cineva drag și să îți povestească ce-a mai făcut... într-un mod atât de simplu, care îți relaxează creierul și îți amorțește trupul.

Sunt zile în care te enervezi și spui că vrei mai mult, dar lași furia asta să se risipească și te complaci în prezent.

Sunt zile în care te îmbraci frumos doar ca să mergi la pâine pentru că atunci te simți un superstar.

Și mai sunt zile în care ești fericit pentru că știi că poate va urma ceva mai bun, mai mare, mai frumos.

pace \/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu